contacteer ons

0497 66 16 83

Bedrijf

Tuinen Michael Penninck werd in 2007 in Meulebeke opgericht na mijn studies die ik volgde in de tuinbouwschool van Roeselare. Daar werd het na enkele jaren iets te klein en zijn we verhuisd naar een groter terein in Pittem.

Tuinen Michael Penninck staat in voor advies-ontwerp-aanleg-onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen. We zijn gespecialiseerd in totaalconcepten en werken uw projecten graag uit tot in de details. Bij ons kan u terecht voor alle soorten grondwerk, verhardingen, vijvers, constuctie's, groene zone's en alles van onderhoud.

Tuinen Michael Penninck beschikt over een uitgebreid en recent machinepark, zodat de meeste werken in eigen beheer kunnen uitgevoerd worden. Zo kunnen wij ons steeds aan de vooropgestelde deadline en prijs houden.

Voor het ontwerp van uw droomtuin werken we samen met de klant graag onze eigen creativiteit uit, om zo uw droomtuin aan te leggen tot in de details. Indien gewenst kunnen we ook samen met uw tuinarchitect, of onze tuinarchitect uw droomtuin volgens uw verlangens aanleggen.

We vinden een goed contact met onze klanten zeer belangrijk, daarom is correctheid en stiptheid zeer belangrijk. We zijn een zeer flexibel bedijf en willen zo goed mogelijk aan uw wensen en verlangens tegemoet komen.

Contacteer ons